wrapmyride.nl
Sinds de oprichting van Vermeulen & Vermeulen reclame in 1996 is autobelettering een belangrijke discipline binnen ons bedrijf.
Normale autobeletteringen werden steeds gecompliceerder en vereisten steeds meer vaardigheden van de monteurs, wij trainden onszelf daarin.
Na verloop van tijd werden er niet enkel full-colour prints over grote delen van auto’s gemonteerd maar ook gekleurde folies, al lang voor de introductie van speciale carwrapfolies.
Gelijk met de introductie van de speciale carwrapfolies zijn onze monteurs ook trainingen gaan volgen bij gerenommeerde folieproducenten waaronder 3M en Avery.

Maar enkel training maakt nog geen goede carwrapper. Veel auto’s inpakken van diverse merken zorgt ervoor dat je het vak ook écht leert.
Door de jaren heen hebben we enkele honderden auto’s mogen voorzien van een carwrap. Zowel de zogenaamde full-wrap als de partial-wrap waarbij voertuigen gedeeltelijk ingepakt werden.

Ook hebben we in de loop der jaren geïnvesteerd in veel speciale gereedschappen voor demontage van onderdelen, een degelijke auto-lift, speciale carwrap montage gereedschappen zodat we altijd de wrap goed af kunnen werken én kunnen snijden op de auto zonder daarbij de lak te beschadigen.

Onze filosofie is vrij eenvoudig: KWALITEIT!
Dat houdt in dat we continue investeren in kennis, kwaliteitsgereedschappen en kwaliteitsfolies want enkel dan kun je een goed product afleveren.